Tervetuloa!

SSB on sipoolainen sulkapalloseura, joka toimii Etelä-Sipoossa, Söderkullassa. Seuran tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille elämyksiä sulkapallon parissa. Seuralla on toimintaa kolmena päivänä viikossa.

Välkommen!

SSB är en badmintonförening som fungerar i Söderkulla i Södra Sibbo. Föreningens målsättning är att erbjuda barn och unga upplevelser i badminton. Föreningen har verksamhet tre gånger i veckan.

Minisulkis on sulkapalloa ja monipuolista liikkumista perheen pienimmille pelaajille. Ryhmät on tarkoitettu 4-9-vuotiaille lapsille, jotka aloittelevat uutta harrastusta liikunnan parissa. Tunneilla tehdään erilaisia harjoitteita iloisessa ja innostavassa tunnelmassa yhdessä kavereiden ja vanhempien kanssa!

Tränarna talar både svenska och finska!

Södis Bädis visa

Mikä lintu pärjää parhaiten sulkapallokentällä?

Siipirikko Papukaija
8% 8%
Uljas Kotka
80% 80%
Köpöttelevä Pingviini
11% 11%
Ellis tur att bowla.
Elli keilaa.
Slutet gott allting gott.
Väsyneet ja onnelliset.
Minisulkis on pop

SSB deltog med ett eget lag i klassen U11 juniorernas lagtävling 6.1.2014. På bilerna syns också SSBs modiga Minisulkisgäng!

SSB osallistui omalla joukkueella sarjassa alle 11-vuotiaat junioreiden joukkue- ja taitokisassa 6.1.2014. Kuvissa näkyvät myös seuran rohkeat Minisulkispelaajat!

Alvarille voitto kaksarissa ja tuplassa 2. sija Tuplassa Akseli Aallon kanssa. 25.9.2016
Eliel ja Jonsku kävivät avaamassa kisakauden Pärnussa, Virossa. Syyskuu 2016.
Eliel ja Jonsku Ikäluokka mitaleilla 2016
Skolmästerskapen 12.11.2013. Bl.a. de här fyra var med
Koulujen mestaruuskilpailut pelattiin Espoossa 12.11.2013. Mm nämä neljä olivat mukana.
Eliel mukana MK-11 Espoossa. En chokladplatta rikare lämnades arenan.
Eliel och Jonatan, guld i dubbel i skolmästerskapen, Ekenäs 19.4.2013
Eliel ja Jonatan mitalitunnelmissa HBC:n junnukisoissa 14.4.2013